hypnoseshow organiseren

Verblijd uw gasten met een onvergetelijke hypnoseshow

U bent op zoek naar een origineel evenement waarover nog lang nagepraat zal worden? Of u nu een hypnoseshow wilt voor een vereniging, camping of recreatiepark, een party, beursactiviteiten of zelfs een grote theatershow, er zijn hypnotiseurs beschikbaar voor elk denkbaar scenario en voor ieders budget.

Geen ellenlange correspondentie maar direct een hypnoseshow boeken met de hypnotiseur van uw keuze. Het is een fluitje van een cent. In de onderstaande agenda ziet u meteen welke hypnotiseur beschikbaar is voor het geven van een demonstratie, een lezing of een hypnoseshow. Indien gewenst kunt u meteen een boeking maken of contracteer ons voor meer informatie omtrent de mogelijkheden en prijzen. Een telefoontje is voldoende en u ontvangt geheel vrijblijvend een voorstel van ons!

Qua duur en inhoud verschillen de uitvoeringen per hypnotiseur. Sommige hypnotiseurs maken bij de uitvoer van een hypnoseshow uitsluitend gebruik van “zuivere hypnose” terwijl anderen deze combineren met mentalisme of andere kunstvormen. Het publiek zal hierbij niet alleen gieren en brullen maar ook verbaasd zijn over de mentale krachten van de showhypnotiseur. Het thema bij lezingen, gastcolleges en demonstraties kan in samenspraak met de hypnotiseur besproken worden.

Ticketing

Het is mogelijk om gebruik te maken van ons gratis ticketing systeem. Voor service en transactiekosten berekenen we een klein bedrag per persoon als servicekosten die de consument in rekening wordt gebracht. Om het inchecken snel en gemakkelijk te laten verlopen ontvangt u van ons een smartphone App (iOs of Android). De speciale App houdt bij wie en hoeveel mensen er hebben ingecheckt. Naar aanleiding hiervan wordt een creditnota opgesteld en wordt het bedrag aan u overgemaakt. Alle ticketprijzen zijn inclusief het huidige b.t.w.-tarief.

Wetenwaardigheden

Alle hypnotiseurs werken op professionele en zelfstandige basis, zijn ingeschreven bij de kamer van koophandel en beschikken over een bedrijfs- en beroepsaansprakelijkheidsverzekering. HypnoTainment is als onderdeel van HypnoWorld slechts betrokken als intermediair en kan hierdoor op geen enkele wijze verantwoordelijk worden gesteld bij calamiteiten. Alle hypnotiseurs werken met een artiestencontract. Er wordt van uitgegaan dat een geluidsinstallatie en draadloze microfoon aanwezig zijn (eventueel ook te huur) evenals voldoende ruimte (podium) voor het ten uitvoer brengen van de show. Het succes van een hypnoseshow is sterk afhankelijk van het aantal deelnemers. Houdt er derhalve rekening mee dat er minimaal 50 personen bij een hypnoseshow aanwezig moeten zijn.

Genoemde tarieven zijn inclusief 6% b.t.w. maar exclusief reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer en eenmalige boekingskosten van € 35,00 (incl. 21% b.t.w.).