Showhypnose leren? Leer het vak van de meester zelf!

Iedereen die wel eens een hypnoseshow bezocht heeft vraagt het zich af; hoe doet hij dat en zou ik dat ook kunnen leren? Over het antwoord op deze vraag willen we duidelijk zijn: iedereen kan toneelhypnose / showhypnose leren ongeacht je vooropleiding, geslacht of leeftijd. Zou het niet fantastisch zijn als ook jij mensen in slechts 1 vingerklik in een diepe hypnotische staat kunt brengen, het publiek laat lachen zodat de tranen over hun wangen rollen en je een daverend applaus ontvangt? Mensen zullen je waarderen om je kunnen en bewonderen om jouw kennis van hypnose! Jij kunt nu de meest bewaarde geheimen van een succesvolle hypnoseshow gaan leren in deze drie dagen durende masterclass showhypnose. Geen enkele andere opleiding tot showhypnotiseur / toneelhypnotiseur biedt zo’n uitgebreide kennis en expertise aan! De showhypnose / toneelhypnose masterclass; een volledige opleiding tot showhypnotiseur in de overtreffende trap!

Ook wanneer je niet direct de ambitie hebt om voor een groot publiek op te treden zijn er mogelijkheden met onze eendaagse HypnoExperience workshop. Een unieke mogelijkheid om eens een kijkje te nemen in de wereld van hypnose.

De docent gedurende deze drie intensieve dagen is niemand minder dan Rinke Jacobs.

Showhypnose met Rinke JacobsRinke Jacobs heeft grote bekendheid verworven door zijn deelname aan het SBS6 televisieprogramma “De Nieuwe Uri Geller” en het RTL4 vrijdagavondprogramma “You ‘re back in the Room” met Beau van Erven Dorens. Naast het werk als hypnotherapeut in zijn eigen praktijk te Amsterdam is hij professioneel showhypnotiseur en is hierdoor een graag geziene gast op tal van grote shows. Bekende Nederlanders weten de weg naar Rinke te vinden, net zoals verscheidene omroepen die met regelmaat beroep doen op zijn deskundigheid.

Geen enkele andere Nederlandse hypnotiseur combineert de power van hypnose zo, met humor en fascinatie zoals Rinke. Op het toneel en voor de buis voelt Rinke zich thuis en deze zeldzame professie draagt hij, tot in de kleinste details, graag aan je over.

Ga naar onze opleidingswebsite en ontdek de mogelijkheden!